Pijnklachten

Bij pijnklachten belt u bij voorkeur 's morgens zo vroeg mogelijk, dan kunnen wij u vaak nog dezelfde dag helpen. Wij vragen wel uw begrip voor het feit dat de gemaakte afspraak dan mogelijk niet uw voorkeurstijd is. Belt u later op de dag, dan kunnen wij u niet garanderen dat u dezelfde dag door ons wordt geholpen!


De weekend- en avonddienstregeling

De weekend- avonddienstregeling is er alleen voor het verlenen van spoedeisende hulp. Dat wil dus zeggen: ongeval, nabloeding of acute pijn.

De weekend- en avonddienstregeling is met nadruk niet bedoeld voor uitgevallen vullingen, cosmetische correcties en chronische pijnklachten.

Wilt u gebruik  maken van de weekend- en avonddienst dan kunt u bellen met de Tandartsendienst, Tel nr: 0900-1282632.
U krijgt dan informatie over de dienstdoende tandarts.

Vraagt u bij het maken van een afspraak welke betaalmethodes de tandarts hanteert. In de meeste gevallen moet er namelijk contant worden voldaan, omdat er niet ten alle tijden kan worden gepind.

De weekenddienst gaat in op vrijdagmiddag 17:00 uur en eindigt op maandagmorgen om 8:00 uur. De avonddienst gaat elke avond om 17:00 uur in. Ook tijdens feestdagen en verdere afwezigheid kunt u de Tandartsendienst bellen. 

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg