Spoed

Pijnklachten

Bij pijnklachten belt u bij voorkeur ’s morgens zo vroeg mogelijk, dan kunnen wij u vaak nog dezelfde dag helpen. Wij vragen wel uw begrip voor het feit dat de gemaakte afspraak dan mogelijk niet uw voorkeurstijd is. Belt u later op de dag, dan kunnen wij u niet garanderen dat u dezelfde dag door ons wordt geholpen!

De weekend- en avonddienstregeling

De weekend- avonddienstregeling is er alleen voor het verlenen van spoedeisende hulp. Dat wil dus zeggen: ongeval, nabloeding of acute pijn.

De weekend- en avonddienstregeling is met nadruk niet bedoeld voor uitgevallen vullingen, cosmetische correcties en chronische pijnklachten.

Wilt u gebruik  maken van de weekend- en avonddienst dan kunt u bellen met de Tandarts Post Twente, tel. nr: 053-7920040

De betaalmethode voor volwassenen is uitsluitend per PIN. Verrichte behandelingen bij kinderen tot 18 jaar worden direct bij uw zorgverzekeraar ingediend.

De weekenddienst gaat in op vrijdagmiddag 17:00 uur en eindigt op maandagmorgen om 8:00 uur. De avonddienst gaat elke avond om 17:00 uur in. Ook tijdens feestdagen en verdere afwezigheid kunt u de Tandarts Post Twente bellen. 

Twentse Tandartsen | Enschede | Tandartspraktijk